Ozvěna do ticha
Anotace: Když přijde zkušenost, půjdu ji vstříc.
V ozvěně ticha přichází klid a mír
do duše zjitřené,
srdce je s láskou a prohrami téměř
už smířené.
Vidina dálek hojí děravý koberec bolestí,
cestičkou z písku a kamenů šlapu si pro štěstí.
Otazník udává ten vzácný tón,
mé nitro nesnáší přehnaný shon.
Pomalé krůčky, to je můj cíl,
tím získám dostatek těch vnitřních sil...
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Indigo
Komentáře (1)
Komentujících (1)