Anotace: pravá láska dává a nic nechce na oplátku, jenže nejsme v nebi ale na zemi..a tady platí jiné zákony
miluj bezpodmínečně,
začni od sebe ...
pravá láska je trpělivá
pro lásku se lidí rodí v lidském těle
a pro lásku zapomínají,
na to co bez těla věděli ...
velebíš-li lásku
veleb i tu zapomětlivost,
protože bez lásky by nevzniklo nic
01.07.2009 00:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba