Srdce v kleci zapomnění
Anotace: měsíční paprsky zářily Ti do očí...tak dávno jako by včera se to stalo...
Srdce v kleci zapomnění
stejně věří že umění...
...milovat.
Nikdy nezmizí.
Za sebou má tolik vizí
a nenadálých krizí,
že stejně netouží...
...litovat.
Chce žít a s Tebou
za ruku jít dál.
Chce parfém Tvůj
vdechovat místo vzduchu.
Tvoje slova kroky její vedou,
v ten nekonečný bál.
Tam kde zázračná je tůň,
kde tančí v nekonečném kruhu...
...zapomnění
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)