Vyznání
Řekl jsem ti to už aspoň tisíckrát,
že mám tě hrozně moc rád.
Udělal bych pro tebe první poslední,
ať by to bylo v jakýkoliv čas denní.
Zahrnul bych tě svojí láskou
a ty by ses stala mojí kráskou.
Postel bych posypal květy z růží.
Podlahu bych pokryl jemnou kůží.
Všude bych zapálil vonné svíčky.
Z gauče by na nás koukali perské kočky.
V krbu bych kousky dřeva zapálil
a svojí láskou bych tě zahalil.
Možná si myslíš, že je to lež.
Půlnoc odbila a zhasla i věž.
Jenže víš, že mi t můžeš věřit.
Pro naši lásku budu se snažit.
V té zhaslé věži jsme my dva.
Ty údivem dýcháš sotva.
My dva jsme si souzeni a ty to víš.
Ne v žaludku, ale v srdci mi ležíš.
Přečteno 817x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
Komentáře (1)
Komentujících (1)