Modlitbička,v kapkách deště...jak jemné a něžné,pěkné!A já blázen se v tom dešti dala na čardáš!!!
10.07.2009 13:21:00 | střelkyně1
Právě vzbudila mě víla,
říká že je moje Múza
(krásná, pravda, je až hrůza)
a ráda by mě políbila
ne až ráno, právě teď
v tuto noc a deště kapkách
padnout jí mám za oběť
:
Na kočičích přišla ťapkách.
***
Jiří senior
02.07.2009 11:08:00 | j.c.
... tak procházet se
v kapkách Tvého deště
já říkal bych
ještě ještě ještě...
01.07.2009 22:20:00 | jedam
čtu tam čistý cit
nemohla jsi to
napsat líp
prostě nemohla..
tohle je srdce v dlaních
darované
ST
01.07.2009 20:58:00 | Mbonita
Ty verše tak nádherně zpívají, říkala jsem si tu báseň nahlas, abych se pokochala.Dávám ST.
01.07.2009 13:48:00 | danaska