Zamilovaný anděl
K slunci stoupá tělo z perutí
plující v hejnu holubic.
Láska dala letu života vdechnutí,
odkryl se půvabný bytí líc.
Anděl se usadil na samém vrcholu,
na holém temeni hory,
křídlem mává vstříc Amoru,
děkuje za lásky dary.
V jeho očích rozkvétá teď
kol kolem celý kraj
i drobné jabloně sněť…
Zem předčila svou krásou ráj.
Přečteno 527x
Tipy 20
Poslední tipující: Alan Black, poetická ilona, jedam, stravla, Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, bejbyyyy, Mbonita, zrrrr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)