Touhy
Tvé touhy v stříbrném světle
dýchají nadějí
hledají v teple
náruč
objetí věčného času
bodají pochyby
na kůži pasu
své touhy
pod Tvoji deku
zase jsme usnuli
v mazlivém spěchu
do snů šeptané city
zase jsem Tebou
zpitý
usínej se mnou
ustel si ve mně
a jestli chceš
…
zabij mě
jemně
Přečteno 539x
Tipy 33
Poslední tipující: batůžek na motorku, hašlerka, NikitaNikaT., janewe, Pevya, Dota Slunská, Tacca, Veru, BARBYE, Jana M., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)