Černá cesta a úchvatný sen
Náhlá a úchvatná spojení
Společnou vášeň
Tvé tělo
Zas zítra objeví
Tak na cestu se mnou se dej
Odhoď svůj zítřek
Nic neříkej
Cestu pro tebe mám
Přidej se ke mně
Než tobě do temna
Zavolám
Tak na cestu se mnou se dej
Odhoď svůj zítřek
Nic neříkej
Vím, že obavu máš
Slibuji zázrak
Tvou duši
Za něj mi dáš
Tak na cestu se mnou se dej
Odhoď svůj zítřek
Nic neříkej
Přečteno 387x
Tipy 21
Poslední tipující: Lailah, Holis, Milásek, Actafool, Bíša, labuť, WAYWARD, Mbonita, hanele m., Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)