Dnes po prvé jsem se zastavil u tvého nicku. Jsem důsledným zastáncem vázaného verše, proto hodnotím ST přesto, že jistě dokážeš napsat i poetičtější a propracovanější díla.
Jiří.
19.09.2011 17:24:00 | j.c.
já si dost potrpím na to, aby seděl počet slabik... Pravda, je to dost divnej tvar, ale stejně, tohle bylo psaný jako "rozchodová báseň" přímo pro něj, a né jako umělecký dílo ;)
10.02.2010 04:06:00 | Estelle