LÉČIVÉ RÝHY
Unavená hledáním,
zasvěcená doufáním,
pokládám touhu do dlaní
tvých,
všech rukou léčivých rýh.
S nadšením
tančím v deštivé róbě,
která..tak jest,
zavede mě k tobě.
Do tvých dlaní,
kde nás strádání
léčivých rýh,
které léčím
líbáním
zas pustí blíž.
Neznám nazpaměť letní ani zimní
jízdní řády,
neumím se k dítěti
otočit zády,
ba nemám ani ráda hady.
Mám otázky lásky,
znám stařičké
z dlaní vrásky,
skrz krátké vlásky
se mi blížíš..
Přes léčivé rýhy
dostávám se k tobě,
můj milý.
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Petbab, bejbyyyy, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)