Namaluj
Anotace: anotace a k čemu?
Sbírka:
Okamžiky
Namaluj na strop
nebe ode zdi ke zdi
namaluj touhu
namaluj hvězdy
Nech přijít stíny
lehounké deky
schovej mě v proudu
prýštící řeky
Hladoví supi
touhy se slétli
přikryj mě lásko
nahými světly
Do kůže trny
nevěrných vteřin
zase jsem snílek
zase Ti věřím
Přečteno 520x
Tipy 30
Poslední tipující: hašlerka, zlutasekk, NikitaNikaT., Pevya, Dota Slunská, Tacca, Veru, bejbyyyy, Mbonita, páááááááá, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)