Oči tvé
Anotace: ... Ježíš zemřel za cizí hříchy a ne mé!
Oci tvé,
vsazeny do posvátné krajiny,
oči tvé,
vpřed, veďte mě!
Oči tvé,
spoutány strmými skalamy,
oči tvé
stále mě hledaly!
Oči tvé,
zdají se a jsou skutečné.
Oči tvé
neopouštějte mě!
Ač znaveny mnohými ranami...
Najdou zde klid.
V krajině,
co jen ve snech panuje,
složíme slib.
V minutě poslední
i dech se ti zastaví!
Po celá staletí,
Nic se tu nezmění.
Už je to konečná,
anebo musíme vpřed ?
Proč ostatní pohledy
chladí jak led ?
Jen jedno dobré znamení jsou oči tvé,
oči tvé,
oči tvé,
oči tvé...
... Ježíš zemřel za cizí hříchy a ne mé!
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Rejha, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)