Příliš mizernej film
Nezisková akční scéna
dva diváci trnuli dějem
on a ona
nenalíčení amatéři
kreslí bolest do grimas
střih jede přes
sekvence smutku
slzy co nehrajou
jen padají
Čitelný děj
přesto nechává
oba na pochybách
srdce jako nedokonalé kulisy
se hroutí
Ještě chvíli si tě promítám
naděje na šťastný konec
přece stále žije
trhám plátno
hrdina krátké chvíle
dívej se na mě ...
... jenže má opona
padá
Přečteno 419x
Tipy 22
Poslední tipující: sveřep, G.P., Jats, Marcella, drsnosrstej kokršpaněl, JardaCH, prostějanek, Levandule, WAYWARD, vapiti, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)