Anotace: se dlouze zadívám na noční oblohu
... a zítra měsíc silou svého úplňku promluví jasnou řečí ke všem srdcím ...
06.07.2009 23:20:00 | vapiti
... jako mezi nebem a zemí... kde se všechno smí...
Kéž splní se vše, po čem nejen ty toužíš. ST! za Tvé dílko.
06.07.2009 18:21:00 | NikitaNikaT.