Povzdechnutí
Anotace: Před láskou nikam neutečeš...
Jeho oči vidím všude,
nevěda, co dál teď bude.
Tuším tmavá pohoří
a srdce kouše příkoří.
Láska tráví mojí duši,
rozum křičí do mých uší.
Tichý pláč a nářek slýchám,
bolest uvnitř, JÁ přec DÝCHÁM !
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Indigo, PANGÁSIUS, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)