Roztočíme svět
Žiji na hvězdě jménem Něha,
na čele božské znamení,
hluk ze Země sem nedoléhá,
nemám s ní žádné spojení.
Není tu zemská přitažlivost,
vznášíme se jak andělé,
doteky jsou náš parádní host,
tady je pořád neděle…
Přestaň se snažit zachránit svět,
máš příjemnější úkoly,
dnes šeptat budeš pár něžných vět,
začni roztáčet soukolí.
Přečteno 389x
Tipy 31
Poslední tipující: Churry, Skalsky Pavel, zelená víla, NikitaNikaT., Kars, Gudula, stravla, floreciente, Házté, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)