Posledný tón
Anotace: ...možno zakončenie zbierky... ...slabé si myslim...
Sbírka:
Denník Mrtvého
Cítiš...
Vôbec,niečo...
Vidíš...
Temné,svetlo...
Môžeš,
ved počuješ
hviezdy spievať...
Len či chceš,
keď dokážeš
srdcom plakať...
Tak sa pýtam
či existuje čas...
Tak ťa spovedám,
či počuješ môj hlas...
Keď kráčajú tóny do uší,
keď hlboko zas prší,
žiaľom
pieseň smrti...
Komentáře (0)