květinová
...
ve sněhové vánici
uprostřed léta,
když mrzutý kmotr
ze severu
z vlasů Ti kvítky
vyfoukal
polapen vůní Tvou
dechem Tvým dýchám
a pomněnek několik
utrousila z košíčku
jedna z víl
v lilii vznešené
skrylo se Tvé tělo
jež vyprahlé schránce mé
dává vždy pít
v polibcích
vítám i královnu květů
a pod plátkem Tvým okvětním
zůstanu navždy skryt
...
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Sweet KiWi, Házté, Paulín, Jana M., Maro Deives, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)