Anotace: ...vznikla při poslechu Damiena Rice - vážně skvělá hudba taková pocitovka...díky Skoldíku
Chtěla bych ... tak co ti brání ....
nač váhat, vyplň si svá přání ...
Básnička se mi moc líbí.
06.11.2005 15:53:00 | Mourek
chceš-li..pak uskutečni to..a vyhráváš!!
chceš-li..pak vykonej..a výhru máš!!!
04.11.2005 16:11:00 | šuměnka
Lístek je žlutý, červený.
On sám svou barvu neřeší.
A byť je směnně bezcený,
tak cenou citu potěší.
Hezká básnička, taková nostalgická
04.11.2005 15:35:00 | Mr.George