Vražedná láska
Moje krásko s rozhryzanými rty,
se zbytky kůže za nehty,
se stínem noci na víčkách,
s kapkami krve na líčkách
…Jak moc já tě mám rád...
Jsi můj opevněný hrad,
co při nájezdech nepadá
a nožem píšeš na záda,
že budem spolu navždy
- ty, já a všechny naše vraždy.
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)