Když mě miluješ
Anotace: suvenýr z dovolené
Když mě miluješ, tak nepřivírej víčka,
abych se mohla v Tvých očích zrcadlit,
jak večně plápolající svíčka,
hořet,
nezhasínat
a snít.
Když mě miluješ, tak naslouchej jen tichu,
jak rezonuje v nás,
v bezvětří tiše šumí vítr,
obepnul prostor a čas,
ve kterém se s Tebou zpíjím, roztávám dotykem
a sama sebe míjím,
hořím,
nezhasínám
a jsem.
Přečteno 613x
Tipy 23
Poslední tipující: zenge, PIPSQUEAK, CRASH, rezina, Holis, Sleepwalker, Kars, jedam, šuměnka, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)