Doteky tvých podob
skrytá obava
zúžený dech
Tvůj pohled pálí
na zádech
vnikáme
do svých životů
šípy všech
společných chvil
možná jsem ani nechtěla
abys
ten plamen zapálil
............
teď hořím
.......
a tiše stojím
hlavu zakloněnu
a celý vesmír nad hlavou
čas tiše zpívá
svou píseň pomalou
.....
tak pojď
dál
Přečteno 528x
Tipy 53
Poslední tipující: vodnař, hašlerka, Jana M., poustevník Jirka, NikitaNikaT., Vlk v rouše, Iva Borecká, Holis, Raduzk, Churry, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)