Děti, Radovánky
Anotace: Radovánky na dobrou noc.
Jsme jako děti,
co poznávají svět.
Jsme v zátiší,
plné panenek.
Pohádky
děti tiší.
Neodrosteme od plenek,
hraček
a dudlíků.
Jsme jako děti,
které zpívají.
V postýlkách
tiše usínají.
Dobrou noc.
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Lady Carmila, Psavec, bejbyyyy, Bíša, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)