A víc, už nic...
Anotace: Dnes se semnou rozešla moje láska...
Dnes se mi zhroutil celý svět
Už nemusím dál žít
Ze zlosti jsem si zkousl ret
A začínám pít
Co je smyslem života
Když ztratil jsem vše
Zapomnění je němota
Já cítím se tak zle
Proč je svět jaký je
Proč mám takovou smůlu
A kdo mě teď zabije
A vyžene mou noční můru
Jsem na pokraji sil
A nechci nikdy zapomenout
Už nemám žádný cíl
A nechci teď podlehnout
Vzpomínkám...
Komentáře (9)
Komentujících (4)