Díky, lásko
Anotace: Snad zamilovaná... Snad jen šťastná.. Snad bláhová.. Možná jen znova vidím naději.
Cítím v duši svítání.
Po mnoha dnech temna
odešlo mé zklamání,
přijdu si zas jemná.
Možná je to jenom záchvěv,
snad jen planá naděje.
Z dálky slyším známy nápěv,
vím, že se nic neděje.
Přiviň si mě k sobě blíž,
ať vím, že jsi se mnou,
u tebe mám tajnou skrýš
- díky, lásko -
Přečteno 404x
Tipy 14
Poslední tipující: Agniezka, Pevya, Nergal, Elza511, Bíša, Mounkey, nejsembásník, Stoneman
Komentáře (6)
Komentujících (6)