Prstýnek z trávy
Anotace: ... sobotní odpoledne...
Milion polibků kladeš na mou kůži,
tisícem cestiček jsi prošel moje tělo,
našel jsi v koutku skrytou rudou růži,
pod tvými doteky mé srdce oněmělo.
Ve dlani schovaný prstýnek z čerstvé trávy,
ptáš se snad po sté, jestli budu Tvou,
jsi jako motýl, zmámený a hravý,
nechci už trpět v noci samotou.
S Tebou mám pocit,že k někomu patřím,
pro Tebe svítí moje hvězdy ve tmě,
zbyteční jsou teď všichni psychiatři,
jsem láskou slepá, Tvojí cestou veď mě.
Přečteno 518x
Tipy 36
Poslední tipující: Churry, Tanzania, zelená víla, Elza511, NikitaNikaT., floreciente, Mbonita, Psavec, Marupiara, Němý_Vypravěč, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)