Dvě bosé fontánky
Anotace: ..:D.hokus fokus. dve lidske fontanky:D
Dvě bosé fontánky
v jiskřivém objetí
ve vlhkých dotecích
nemají ponětí
jenom cit pro krásu
cachtání u pasu
lechtání pramínky
a v očích plamínky
a jich celé kupy
nad čelem hvězdokupy
uplétají snový den
v nerozbitný diadém.
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Eve, Tanzania, Bíša, Házté, hanele m., Carver, voedor, Mounkey, ziriant, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)