Anotace: Tento díl je věnován Alžbětám, Miriam, Janám, Libuším, Lenkám, Hedvikám, Evelínám, Barborám, Vladimírám, Evám a všem, kteří si najdou čas si jej přečíst.
Chi, jsem zvědavá, kdy ti dojde kalendář,
tak jen se snaž... jen se snaž... :o))
10.11.2005 15:50:00 | Cecilka
Je to dobré, ale vynechala bych názvy a pojala to jako jednu báseň - třeba Dívky mého života:)
05.11.2005 17:31:00 | Zdeňka
To je hezké, že ne mě myslíš:-) Za to Ti dám plný počet:-) Tvoje Eva :-)))
05.11.2005 13:12:00 | Lolitka
velice dobré...... něco si půjčím a rozešlu kamarádkám ,oka? samozřejmě zmíním autora :)
05.11.2005 10:48:00 | Palička