Bezprostřední
Anotace: Možná se v této básni někdo z vás také najde :o(
Já blázen si opravdu myslel,
že jsem herec
a že ten talent mám,
pak stačilo jen pár
úšklebků,
poznámek
a já se v tu ránu proměnil na
bezduchý,
neexistující,
trapně fungující cár.
A co já a sex?
Dobrá otázka,
velké nic,
prokážu ti službu,
ušmiknu si ho,
tím snad uchvátím tě víc!
Komentáře (2)
Komentujících (2)