Krasna jemna poezie, ktera pohladi, i dest je nadherny, proste kazdy ukaz ma sve kouzlo.
06.07.2009 13:50:00 | carodejka
Moc hezky napsané... je pravdy, že každý más vé karty osudu rozdané, ovšem, pořád se to dá jistým způsobem, ne ani tak změnit, jako posunout malučko jinač... lidé přecik mohou být spolu, když se mocka milují... jako já a můj miláček, mám od nej zatím prstýnek zásnubní... ale brzy? Kdo ví... ještě malé tajemství mu tajím... tož... pššššttt...
06.07.2009 12:10:00 | NikitaNikaT.