Má ráda, miluje
Má ráda slunce polední,
když do kůže se vpíjí,
miluje když sladce sní
a líbá tvoji šíji.
Má ráda když ji objímáš
a chráníš před světem,
miluje když jí povídáš.
Tvůj hlas je všelékem
na všechna její trápení,
která sice nezmění
tvůj hlas,
ale vše jde náhle snáz
když blízko jsi
a ruka tvá
její vlasy hladí
a ona svá
náhle může být
a tebe tiše svádí
její prostá nahota...
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)