andělské oči
Anotace: tak ,.......a jeto
Máš andělské oči!
jak panenka prosíš,
vem si mě!
tělo mé hoří!
touhou po moři,
tak uhas jí!
prosím,
vínem co rozdrtíš
v dlani své,
polej má ústa!
prosím Tě,
nenech mě umřít,
vem si mě.
Perutě andělů,
schovaj nás,
líbat a milovat
se budem zas,
do klína pustím
ten Tvůj žár,
mé dvorce uzavřou
cestu kolem nás,
až na vrcholu samém
vše bude v nás,
pak dolů padat budem
jako vodopád.
Přečteno 564x
Tipy 26
Poslední tipující: Gabrielle, Giginka, Koza, Xsa_ra, Agniezka, susana načeva, lennerka, WhiteSkull, excited, Pevya, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)