Těžké uvěřit
Anotace: Tohle musí být ono...
Sbírka:
TY
Bývávalo těžké uvěřit
Když svět se hroutil v podstatách svých
Když jsem milovala... marně
Ale pak přešel mě smích
pod nátlakem opuštění
Bývávalo těžké smířit se s tím
Nebe bylo černé i bez mraků
Za bílého dne já viděla jen tmu
Chtěla jsem se dotknout něčích rtů
v návalech osamění
Bývávalo těžké žít
v nekonečných depresích,
v bolestech a vzpomínkách
Mnohdy jsem měla strach,
že už se to nezmění
A najednou je těžké uvěřit,
že jsi tu vážně vedle mě
a že tu chceš být,
že možná přišel jsi mě zachránit
před všemi a před vším
Najednou je těžké uvěřit,
že zrovna mně tohle mohlo by se stát
Vážně mě může nakonec někdo
chtít, potřebovat a milovat?
Najednou je těžké uvěřit,
že tomu vlastně věřím
Vždyť si to přece už zasloužím
Tak přestaň zvonit u mých dveří
A vezmi si konečně můj klíč
Byli jsme stvořeni být spolu
Věřím tomu
A neuteču pryč
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Bíša, Kapka, WAYWARD, BARBYE, labuť, vapiti
Komentáře (4)
Komentujících (4)