Strom Bolesti

Strom Bolesti

Anotace: O tom, co je strom bolesti... Sice krátký, ale na popis to snad stačí... Člověku docházejí síly...

Tak jako naše neštěstí,
Roste i strom bolesti…
Slzami zaléváme ho,
Bolestí krmíme ho…

Každý máme svůj
A hle támhle ten zářivý je můj…
Listy rudé jako krev,
Dýchajíc v rytmu jako můj tep…

Okouzlující tanec předvádí,
Tak jak roste moje nesnází…
Beznaděj mu nedá spát,
Nechce si přestat hrát…

Ale není sám,
I těm v okolí je život dán.
Točí se ve víru barev,
Z toho lesa nenajde nikdo cestu zpět…

A když ten náš život utíká,
Dech je tišší a tišší…
Strom bolesti nezmizí,
My stáváme se jeho součástí,
Tou neměnnou částí,
Splyneme s ním…
Autor Cassée Moteur, 07.07.2009
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., Vlk v rouše, Prdelka10, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí