Anotace: Když nemůžu usnout vždycky něco vymyslím, at uz je to pro některé dobré či špatné, jsou to moje vzpomínky a pocity.................
taky ráda vzpomínám...někdy všek zapomínám realitu...a střet vzpomínání a reality dost bolí...
Jinak krásně napsáno...
05.11.2005 19:07:00 | Karammelca
Líbí se mi. Pěkně jsi popsala to honění myšlenek hlavou,když hlava na polštáři usíná.
05.11.2005 11:41:00 | Jan Urban