o pět minut jiná
je o pět minut jíná
a já se v čase nevyznám,
Jediný co vím
že spěchá kam se dá......
Ať zastaví svůj spěch
možná jí utíká těch pár lepších zítřků
možná jí utíkám já
možná......
Jsi milá,malá
dokonale
jiná....
/Já tě....znám?/
znám
znám....
Velký dítě,nedospělý
v rukou alkoholového chtíče,
spokojený..
ach...
zbytečně uspěchaná
milá,malá
nevinná....
slovama se bránit neumí
ublíží
a bolí
/ona ví/
možná jen uspěchaná
utíká
kam se dá
před šťěstím...
protože na vrácení už nemá sil..
a já tu milou,malou
dokonale jinou,
Mám tak strašně rád,
strašně rád...
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, jedam, Mbonita, Bíša, Hazentla, 6thSun, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)