Anotace: myslím, že žádnej kastlík není ten pravej!
Prozit Nedost...to me dostalo uplne ze vseho nejvic, prelevam si to tu uz aspon pet minut a porad me to neprestava udivovat. Diky!
08.07.2009 09:36:00 | Dota Slunská
Díky za bodík, tím jedním bodíkem jsi pro mne ZABODOVALA úžasně :-D a to je pravda!
Ne, opravdu, moc si vážím, že trochu asi víš...
A kdyby ne, nevadí, i tak bezva!
07.07.2009 21:23:00 | Mirka Hedbávná