PROMARNĚNÉ ŠANCE
Anotace: Možná jsem minula někoho, kdo měl zůstat.. co já vím? A kdo to ví?
PROMARNĚNÉ ŠANCE
Zkraje dlouhého večera,
opět s myšlenkou na Tebe chycena,
hodiny za to v duši klečela,
bez lásky napůl zborcena..
A dny zas běží,
ani ne pro radost,
za okny dokonce už sněží,
srdce zatím změnilo se
v nedobytnou pevnost..
Jak osud náš v rukou máme
a přílišná volnost i tělo klame,
já minula Tebe, Lásko
na chodníku života.
A na očích s páskou
Já lehla do hrobu
Zcela sama
A zapomenuta..
Přečteno 449x
Tipy 18
Poslední tipující: Špáďa, Hazentla, Bíša, Házté, bejbyyyy, labuť, Ypsilone, Psavec, jedam, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)