Na lásky je stále čas,
ale silný musíš míti hlas,
nebo aspon trochu dech,
když pokládáš dívku v lese na mech,
stačí si vzít foukátko
a jsi jako ptáčátko...
-lásky nejsou jen spoře oděné dívky, tukání do kláves nebo spravování pro budíky,
co duha po dešti a rozzáření slunce po dešti,
vůně pečeného kuřátka, hubička od manželky a taky,
no přeci vnoučátka :)
08.07.2009 09:43:00 | BARBYE