Nikdy bych nevěřil...
Nikdy bych nevěřil,
že mi zas budeš tak chybět.
-že při prostém pozvání na kávu,
se budu stydět.
-že v tvé tváři najdu znovu zalíbení,
víc než štestí z toho cítím ponížení.
-že se zas zamiluji do tvého smíchu,
jak ve starém příbehu kdy láska porazila pýchu.
-že prý dvakrát do stejné řeky nevstoupíš,
jinak riskuješ že se v ní utopíš...
Přečteno 515x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Druza, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)