Autor: vzpomínka srdce
Anotace: přesně tak jsem Tě vnímal drahá v tu chvíli kdy jsem Ti řekl jen jedno slovo Ahoj a nic víc neboť jsem byl Tebou očarován a úplně mimo
16.02.09 22:21
Autor: vzpomínka srdce
Blázen jsem
čisi tak připadám
neboť jen Tebe
v mysli mám
Každou vteřinou
na Tebe myslím
a promítám si Ty
chvíle strávené s Tebou
Vzpomínkou na Tebe
jež semi neustále
v hlavě honí
při posledním setkání
jsem úplně oněmněl
pohledem na Tebe
na krásnou ženu
jež kolem mě prošla
a já zůstal stát
celý omámen
jen s jedním slovem
ve svých ústech
Jako krásná rudá růže
v samém rozpuku
jen dotknout a zlíbat
něžně Tě vnímat
a bolestí s trny
ve své dlani hluboko Tě mít
ve svém srdci zakořeněnou
Chtěl jsem Tě políbit
za pas chytnout
a Tebe obejmout
Tvá ústa zlíbat
však nemohl jsem
jak očarován jsem si
tu chvíli připadal
Jsi nádherná růže
srdcem a láskou šlechtěná
Neuplyne den či vteřinka
abych na Tebe nemyslel
jak hluboko
jsi se domě vryla
a svým trním
se domě zabodla
a pevně mě sevřela
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, BARBYE, Gudula
Komentáře (3)
Komentujících (3)