Maluji tě
Svlékám tě z večera,
oblékám do temné noci,
a hvězdy ve tvých vlasech,
otevírají nová souhvězdí.
Jedna hvězda je naše,
vidíš,
třpytí se pod splavem Vltavy,
a v tůních ve tvém srdci zaplál nový plamen.
V očích rodí se další vesmír,
od nekonečna po nekonečno,
tělo je ten vesmír.
já poutník,
který jej našel.
Cestář,
co našel cestu ke tvému srdci.
Přečteno 504x
Tipy 8
Poslední tipující: staruska, Kapka, Házté, Mbonita, chroust17, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)