Vracím se k této básni asi po x-té...doposud jsem neměla čas komentovat. Teď když můžu, musím říct, že jsem si z ní sedla na prdel (tedy kdybych stála,ale jako by se stalo..).Nevím, jestli píšeš o konkrétní osobě nebo je to tvá fantazie, ale tak i tak fantastické. Tohle mi napsat chlap, nechci jiného :))
14.07.2009 01:18:00 | 5thelement
A já pořád,kdo napsal tu básničku v těch Básnících...jsi modrá jako krajina...už je mi to jasné!!!
10.07.2009 14:03:00 | střelkyně1
I když jsem neviděla minulý-tenhle je určitě ten pravý obraz výstavní.
Má velikou hodnotu uměleckou.Je krásný.
09.07.2009 09:44:00 | s.e.n
st
08.07.2009 19:26:00 | rybí prdy