Anotace: kopyta cválají do rytmu s tvým srdcem....
Nádherně stručná, neukecaná. Přesně mířená, jednoznačná.
Alespoň pro mne. ST**
09.07.2009 02:05:00 | Zasr. romantik
To jsem si oddychl,
když jsem to dočetl.
Když jsem přečetl název básně,
řek jsem si,
to bude Kámasůtra, jasně
:-) ST. :-O
08.07.2009 14:35:00 | Kars