PROČ POŘÁD VŠE KONČÍ?
Anotace: ..snad aby něco nového mohlo začít? A kdo to zaručí? Ať tu nečekám věčnost :o)
Sama se svou zvláštní bolestí,
co skrývá se pod prsy za kostí,
chvilky co trvají věčnost a daly by se krájet,
určitě to znáte, to není žádný úlet.
Proč pořád vše končí
a kdy už si na to zvyknu,
lépe je dívat se na vše zvenčí,
jak na něčí příběh, který klidně vypnu.
Chci i dále se ctí žít,
jako rytíř
a všechen prach ze sebe smýt
a sundat krunýř
a stát tu nahá před tebou, ó Pane,
já totiž nemám se za co stydět
ne, já určitě ne!
Přečteno 430x
Tipy 18
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Bíša, Zasr. romantik, Házté, symphonicsoul, Psavec, v.hercik, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)