Prosící oči
hledám tvá přání
v tónech lásky
slyším šeptání
odpověď na otázky
tvůj horký dech
přivřená víčka
lapeni v snech
barevná sklíčka
luk tvého těla
polibku napětí
krásně ses chvěla
ta chvíle odletí
šeptaná slovíčka
jak touha hořící
krásná a maličká
tvé oči prosící
neodcházej .....
Přečteno 814x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, Házté, Psavec, bejbyyyy, Gregy, Mbonita, NikitaNikaT., Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)