Do všech koutů..
Anotace: ....tak když, člověk láskou přetéká..
Na všechny strany pohledy rozházené
a z prstů každý můj jinam směřuje
do všech koutů světa své srdce roztrhané.
úsměv plachý hledám, kdo duši mé věnuje
za trochu lásky, životem a touhou požehnané,
za trochu štěstí chci se na kousíčky rozkrájet...
a mnou,
tak láskychtivé nasytit...
Komentáře (0)