Křídla lásky
Na křídlech lásky
chci se proletět,
ať vlají mi vlásky,
chci obletět svět.
Avšak jen s tebou,
v tvém náručí,
když dáš mi pusu sladkou,
tak svět se zatočí.
Jen s tebou je to to pravé,
tak pojď a nasedni,
půjdem spolu k řece dravé,
když třpytí se v slunci poledním.
Tak líbej mě dál a dál,
však nepřekroč ten práh,
ten slib, cos mi kdysi dal,
ať nemusím mít strach.
Motýlí křídla
jsou barevná a pestrá,
říkáš, že jsem štíhlá,
nádherná a bystrá.
Ty jsi taky ten,
o kterém jsem snila,
už to však není jen sen,
ze kterého bych se probudila.
Přečteno 588x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)