I taková je... (Láska)
Anotace: ... Janče, pro lepší náladu... taková říkačka za pětník
V zářivé se šaty obléká
Když láká, když vábívá člověka
Do tůní, mezi své sítě
Však hbitě v mžiku otráví tě
Postačí jedno „Miluji tě“
Na kusy srdce rozseká
Vetchým se rouchem odívá
Když loučí se, když chodívá
Své sítě vnořit do hlubiny
Laskat se se tmou pod lekníny
Kam nezapluje v šeď a stíny
Svědomí, ten protiva
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, Hloupá Květinka, Pevya, Denael
Komentáře (2)
Komentujících (2)