Epitafztahu
Ještě tu mám tvý pyžamko
hrnek za oknem umyly bouřky
pomalu měním ložní prádlo
natahuju zmačkaniny na matraci
vybírám tvý vlasy z polštáře
rovnám rozsypaný tužky na stole
na skle zbyl otisk tvýho nosíku
a ve mně prázdno
po tobě
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Markéta G., Psavec, Kapka, WAYWARD, sophia92, Šantir, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)